tiistai 15. kesäkuuta 2010

Hyvinkään graffitiseinän avajaiset


Niin tuli se hieman sateinen mutta poutainen tiistaipäivä, jolloin Hyvinkäällekin saatiin laillinen graffitiseinä. Tuntuu, että näitä nousee kuin sieniä sateella - ja hyvä niin. Hyvinkään ydinkeskustassa on juuri alkanut pari vuotta kestävä remppa, jonka alueen ympärille on rakennettu vaneriseinämät. Hyvinkääläisten ja muidenkin graffitimaalareiden onneksi noin 70 metrin pätkä siitä saatiin maalauskäyttöön, ja mikäli maalarit ovat kiltisti, seinään saa maalata niin kauan kuin vain seinä on pystyssä rempan vuoksi.

Päivän aikana seinällä järjestettiin kilpailu, jonka aiheena oli "minun Hyvinkää". Kaiken ikäiset pääsivät maalaamaan ja piirtelemään seinälle, mutta valitettavasti en ehtinyt jäämään katselemaan, kuka kisan voitti. Itse asiassa 5 minuutin päästä raati on saanut päätettyä, kuka kilpailun on voittanut.

Tässä muutamia kuvia päivän ajalta. Hienoa, että näitä seiniä on nyt useampia Etelä-Suomessa ^___^ Itse ajattelin mennä lauantaina tai sunnuntaina maalailemaan. Tänään en maalannut mutta kyllä vähän teki mieli, myönnettäköön.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti