maanantai 22. marraskuuta 2010

Graffitinäyttelyn avajaiset: onnea Kerava!

No hitsiläinen, tässä on taas monta päivää ehtinyt pyörähtämään niinkin tärkeästä tapahtumasta kuin Suomen suurimman graffitinäyttelyn avajaisista Keravalla viime viikon torstaina. Kotiuduin juuri Berliinin-reissulta ja sieltäkin olisi niin paljon kaikkea näytettävää, mutta koitetaas nyt pysyä ruodussa ja upata tavaraa tänne kronologisessa järjestyksessä :)

Kauppakaari 10:n kohdille oli ilmestynyt 250 kuvaa niistä graffiteista, mitä noin puolen vuoden aikana on maalattu Keravan lailliselle graffitiseinälle. Näyttely on avoinna joulukuun 12. päivään asti, joten kipin kapin kaikki katsomaan, mitä upeuksia Keravan seinälle on taiteiltu!


Fiiliksiä avajaisista:Näyttelyn Taiteellinen Johtaja-Jouni pitämässä avajaispuhetta. Go Jouni go!!

Keravan kaupunginjohtaja tekemässä ensimmäistä tägiään siihen tarkoitettuun seinään näyttelytilassa. ...vai voidaanko edes olla varmoja, onko se ensimmänen laatuaan? ;)

Ehkä hauskimmat yksityiskohdat näyttelyssä olivat matot, jotka oli selkeästikin suunniteltu aivan tätä tapahtumaa varten:

Ja yllättävää kyllä, myös minun Sakura Drops -piissini oli päässyt mukaan näyttelyyn :)


Hieno näyttely kaiken kaikkiaan. Pojat ja tytöt ovat tehneet todella paljon töitä että tämänkaltainen näyttely on saatu aikaiseksi. On hienoa huomata että asenteet katutaiteita kohtaan on heltymässä ja myös graffiteja aletaan enenevissä määrin pitämään oikeana taiteen muotona. Odotan innolla, mitä muut seinälliset kaupungit keksivät omilla maalauksillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti